Over Sytske

Sytske de Jong - Docent FransMijn naam is Sytske de Jong. 
Na mijn studie aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen ben ik sinds  2005 beëdigd vertaler in de Franse taal. Daarnaast heb ik in 2012 de opleiding tot leerkracht basisonderwijs aan de Marnix Academie afgerond. Mijn jeugd heb ik in Frankrijk doorgebracht, ik ben dus volledig tweetalig en beheers het Frans op het niveau van een native-speaker. Tevens ben ik jaren actief geweest in het bedrijfsleven, veelal op functies waarbij mijn tweetaligheid goed van pas kwam.

La tour de Bodegraven

Met La tour de Bodegraven heb ik mijn liefde voor de Franse taal en cultuur gecombineerd met mijn passie voor het onderwijs. La tour de Bodegraven is een verwijzing naar ‘La tour de Babel’ en de Babylonische spraakverwarring. Helemaal teniet doen kunnen wij deze uiteraard niet maar de mist een klein beetje doen optrekken en een nieuwe taal leren is op alle leeftijden mogelijk!

Frans wordt door een groot aantal mensen in de wereld gesproken en is een van de officiële talen binnen de Europese Unie en de Verenigde Naties. Kennis van de Franse taal kan zowel zakelijk als privé uw horizon verbreden.

Taalcursussen Frans

U kunt bij mij terecht voor taalcursussen Frans op maat en op ieder instapniveau. Samen met u kijk ik naar de methode die het beste bij u en uw situatie past. De samenstellingen van de cursussen lopen uiteen: u kunt kiezen voor privéles voor uw kind dat extra uitdaging nodig heeft, een cursus zakelijk Frans, een cursus Frans voor beginners, vakantie Frans of bijles Frans voor eindexamenkandidaten. In principe geef ik de privélessen vanuit het centrum van Bodegraven maar lessen op locatie zijn in overleg ook mogelijk.

Meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en de tarieven nodig ik u uit contact op te nemen via latourdebodegraven@gmail.com of via 06 – 36 296 817.

Ik hoop u spoedig te mogen ontmoeten en u kennis te laten maken met deze prachtige taal.

A bientôt!